Annons

Fråga till anhöriga…….

Vi har fått en fråga från en anhörigkonsulent; Hur många anhöriga har fått möjlighet att vara med på någon anhörigträff på ett särskilt boende och/eller i hemtjänsten? Om ni har det; vad har varit bra och vad har ni saknat och om inte, skulle ni vilja ha anhörigträffar för att kunna vara med och påverka? Finns det anhörigråd, ett forum för anhöriga att få reda på vad som är på gång och ett sätt att göra sin stämma hörd, hur fungerar det? Läs mer på anhörighjälpen.se >>

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "Fråga till anhöriga……."

  1. dorit grobgeld | 1 mars, 2012 kl. 12:12 | Svara

    Jag deltar i anhörigstöd i Sätra och Skärholmen som på ett föredömligt sätt hjälper mig att gå vidare i min svåra roll som anhörig till min man. Min man har Alzheimers sjukdom och han känner ännu igen mig. Jag är oerhört tacksam för de anhörigträffar jag får ta del i på Sätra Vård och omsorgshem. Likaså är jag mycket tacksam för anhörigstödet på Eken där vi anhöriga på olika sätt stimuleras att gå vidare med våra liv. Olika stimulerande aktiviteter bidrar till att höja vår livskvalitet! Heder och ära åt sådana verksamheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.