Annons

Ett väl fungerande larmsystem ger trygghet till både vårdtagarna och personalen

Det här är Linda Sköld. Hon arbetar som verksamhetsutvecklare för Tidaholms kommun. Förra veckan var hon med på Äldreomsorgsdagarna och berättade om hur viktigt det är att äldreomsorgspersonalen har bra kunskap om de larm som används. I Tidaholm använder man trådlösa larm och är noga med att utbilda personalen om hur larmen fungerar och är uppbyggda.  ”Ett väl fungerande larmsystem ger trygghet till både vårdtagarna och personalen”, säger Linda Sköld.

I Tidaholm arbetar man fokuserat på att minska kringtiden och skapa mer tid åt de äldre. Utbildning och arbetsgrupper som jobbar mot samma mål är viktiga byggstenar i den verksamhetsutvecklingen. På Phoniro Systems är vi glada och stolta över att få vara en del av det arbetet.

Phoniro Systems lösningar finns samlade i en och samma IT-plattform. Den heter Phoniro Care och den passar för hemtjänsten, särskilda boenden, hemsjukvården och verksamheter för personer med funktionsnedsättning.

Bli den första att lämna en kommenter på "Ett väl fungerande larmsystem ger trygghet till både vårdtagarna och personalen"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.