Annons

Era kommentarer har försvunnit

Varje dag får vi en massa spam som vill lägga sig i kommentatorsfälten här på bloggen. Spamen har i 999 fall av 1000 med porr och sex att göra. Nu på morgonen, när jag skulle radera de spam som kommit under natten, ca 200 st, raderade jag av misstag även en del av er läsares kommentarer. Det var inte meningen, men tyvärr. Tro alltså inte att jag tagit bort era kommentarer av andra skäl. Det handlar om slarv. //Lill

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

3 Comments on "Era kommentarer har försvunnit"

 1. Ah, vad synd. Jag brukar gå in då och då och läsa kommentarer, ja hela sidan så klart.

  Rekomenderar ofta minsektor.nu till de olika gruppboende och andra som jag kommer i kontakt med. Senast idag sade jag att jag tycker sidan har hög nivå och att det är kul att rekomndera den.

 2. Synd att kommentarerna har försvunnit.
  jag hade redan skrivit en gång att det verkar som en jättebra idé .

 3. Ulla-Maria Andersson | 16 mars, 2009 kl. 18:12 | Svara

  Hej!
  Följer med spänning din blogg eftersom jag själv jobbar inom äldreomsorgen. Ska bli spännande att se vad det blir för konsekvenser. Bra Jobbat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.