Annons

En ny utmärkelse till fräscha offentliga toaletter?

På en offentlig toalett hittade jag den här skylten. På en fräsch offentlig toalett, kanske ska tilläggas. För den här utmärkelsen, Guldsitsen, delades tidigare ut till just fräscha offentliga toaletter. Nu finns den inte längre. Utmärkelsen alltså.

När jag besökte den här toaletten så var jag väldigt kissinödig och hade letat toalett ett bra tag. Och efter att jag kissat, kände jag mig sådär nöjd och belåten, ni vet när man tänker att det finns inget bättre. Så läste jag den här skylten och plötsligt gick det upp för mig att den som har inkontinensproblem…

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "En ny utmärkelse till fräscha offentliga toaletter?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.