Annons

Efterlysning – saknar uppgifter om kostnader

Hej Jag tycker att det saknas uppgifter om kostnaden för t .ex äldreomsorgen. Söker jag på nätet så handlar det nästan alltid om den enskildes kostnad, en i och för sig viktig uppgift. Men det viktigaste är ju totalkostnaden, t ex per dygn.

Så många andra saker, t ex elpriser och dylikt vet vi men åtminstone jag saknar uppgifter om kostnader. Det är inte bara äldreomsorg utan många av samhället producerade tjänster. På något sätt är det inte fint eller så tror många att alla som frågar efter informationen är ute efter ta bort/minska. Dessutom så sker det så många studieresor från Sverige till andra länder men aldrig jag ser någon redovisning av produktionskostnaderna. Danmark, Norge, Finland, Holland, Tyskland. Vi har många grannar som jag vill veta uppgifter om och som är intressant att jämföra med. Hjälp mig och säkert många andra så att vi får fram mer information. Vänliga hälsningar Ulf Bjerstaf  tel 0703 16 04 16

LÄS MER:  Testande kvinnor

Om skribenten

Linda Marklund
VD och Marknadsansvarig Min Sektor AB
Telefon: 0703-404020 | Twitter: | E-post: linda@minsektor.se

1 Comment on "Efterlysning – saknar uppgifter om kostnader"

  1. britt-marie thor | 2 september, 2008 kl. 13:15 | Svara

    ”Öppna Jämförelser” som Sveriges Kommuner och Landsting presenterar varje år ger en bra bild av äldreomsorgen i olika län.
    ”Vad kostar verksamheten i din kommun” ger en mycket bra bild av kostnaderna för äldreomsrog mm i kommunen.
    Lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.