Annons

Efterlysning: Journalist behöver hjälp

Kan någon hjälpa en reporter på Aftonbladet? Reportern i fråga heter Josefin Sköld arbetar på Aftonbladet och skriver så här: Hej! Jag har länge tänkt att jag vill skriva ett reportage om vad jag tror är många människors största skräck; att dö ensam. Har gjort en del research och läst om vårdpersonal som larmat, anmält och bloggat om frustrationen över att behöva lämna en människa i livets slutskede. Men, det kan ju också finnas de som inte räds detta alls. Min fråga är om ni kan hjälpa mig att koma i kontakt med någon som kan hjälpa mig att hitta dessa personer eller om ni själva är en person jag borde kontakta. Vänliga hälsningar från Josefin Sköld, josefin.skold@aftonbladet.se , reporter på Aftonbladet

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Efterlysning: Journalist behöver hjälp"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.