Annons

Efterlysning av socialpedagoger

Hej! Jag arbetar som socialpedagog på ett äldreboende i Mölndal. Häromkring är det väldigt ovanligt med socialpedagoger inom äldreomsorg men jag vet att det är vanligare på andra håll i landet. Jag skulle gärna vilja ha kontakt med andra för att utbyta tankar och erfarenheter. Hälsningar Linnea Sten
Kontakta mej på linnea.sten@molndal.se

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

3 Comments on "Efterlysning av socialpedagoger"

  1. Gunilla Arneström | 11 maj, 2011 kl. 22:16 | Svara

    Vad positivt att Mölndal´s stad har anställda med din specialkompetens.Jag arbetar som enhetschef i Göteborg och har inte hört att någon stadsdel har. Hoppas att du får något napp,annars kanske det finns andra yrkesgrupper för erfarenhetsutbyte.

  2. Hej!

    Jag är socialpedagog och har arbetat som enhetschef i 11 år inom boende och hemtjänst.

  3. Äldrepedagogen | 27 oktober, 2011 kl. 19:33 | Svara

    Hej jag är äldrepedagog, men kanske kan du hitta något spännande på vår hemsida http://www.aldrepedagogerna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.