Annons

Demensboenden – låst eller inte

När jag jobbat som vårdbiträde en tid så hände det första gången att en boende från en annan avdelning på något vis tagit sig in på den avdelning där jag jobbade. Som ny så kände jag inte igen tanten som kom gående i korridoren. Hon kunde tas för anhörig på besök och hade inte den personal som jag jobbade med den dagen känt igen henne så hade hon förmodlingen knallat ut genom nästa avdelning och rakt ut i stan. Jag hade säkert till och med hjälp henne låsa upp vår dörr så hon kunde komma ut eftersom det ofta kunde vara lite krångligt att öppna dem. Läs mer på norrteljetidning.se…

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Demensboenden – låst eller inte"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.