Annons

Kloka och TYDLIGA krav på bra inkontinensvård

Det finns en förening som heter Bra vård för äldre. Jag är inte helt hundra på hur den har kommit till eller hur den finansierar sin verksamhet, men jag vet att syftet med föreningen är att arbeta för en hög kvalitet i äldreomsorgen. På olika sätt. Bland annat är de tydliga med vad en hög kvalitet innebär, rent konkret, vilket jag gillar. För ofta när vi pratar om bra äldreomsorg blir det sådär lull-lulligt. Vi använder stora ord som värdighet, integritet och självbestämmande. Naturligtvis har jag inget emot allt det där stora, men jag vet ju att i det vardagliga arbetet i äldreomsorgen, så är det bra med TYDLIGHET. Läs mer på Inkontinensbloggen…

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

Bli den första att lämna en kommenter på "Kloka och TYDLIGA krav på bra inkontinensvård"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.