Annons

BOKTIPS: Mitt framgångsrecept!

Hur kommer det sig att en av Sveriges mest moderna och framåtsträvande äldreboende bedrivs av en tre hundra år gammal stiftelse? Hur får man resurserna att räcka till en verksamhet med mer innehåll? Vad är chefens roll och hur kan chefen bidra till att skapa en äldreomsorg med tydligt kundfokus i en offentligt förvaltad verksamhet?

På Tre Stiftelser är varje individ viktig, känner sig sedd och delaktig. Ett närvarande ledarskap och en tydligt förankrad och levande värdegrund lägger grunden till den empati och medmänsklighet som känns i varje detalj – för boende, anhöriga och personal. Genom att göra det bästa av varje människas resurser skapar vi även en arbetsmiljö som kännetecknas av trivsel och utveckling.
I ”Mitt framgångsrecept – en bok om ledarskap och utveckling inom äldreomsorgen” berättar Monica Berglund om sin egen och om verksamhetens historia och framgångsfaktorer. Läs om hur vi med hälsan och individen i centrum skapar en stimulerande miljö med fokus på utveckling och livsglädje – en verksamhet som främjar färdigheter och autonomi, och samtidigt minskar vårdbehovet och bidrar till en ökad livskvalitet och ett rikare liv.

Det handlar om livet och om att leva – tills man dör.

”Mitt framgångsrecept – en bok om ledarskap och utveckling inom äldre-omsorgen” är skriven av Tre Stiftelsers vd Monica Berglund, med mycket god hjälp av journalisten Kajsa Asp Jonson.

SvenskaFörfattare Monica Berglund
ISBN 9789188713605
Bandtyp Hårdpärm
Utgivningsdatum 20170920
Sidor 138
Språk Svenska
Pris 170 kr (ex frakt)

BESTÄLL ENKELT VIA OSS PÅ ÄLDRENYTT!

Beställ genom att skicka ett mail till linda@minsektor.se och uppge namn, leverantörsadress/faktureringsadress och antal ex så förmedlar vi informationen vidare till förlaget

Bli den första att lämna en kommenter på "BOKTIPS: Mitt framgångsrecept!"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.