Annons

Äldreomsorgsbloggens Lill Jansson vill till riksdagen

I nästan hela mitt liv har jag arbetat med vård, stöd och omsorg på olika sätt. I handikappomsorgen, i äldreomsorgen och på senare år som redaktör på Äldreomsorgsbloggen och LSS-bloggen – två bloggar som jag startat tillsammans med min bästa vän Linda Marklund. Och i nästan 10 år har vi varje vecka skickat vårt nyhetsbrev till anställda och politiker som arbetar med just handikappomsorg och äldreomsorg. Nu har jag bestämt mig för att försöka få en möjlighet att utveckla äldreomsorgen och handikappomsorgen genom att förändra lagstiftning och nationella förutsättningar. Läs mer på www.kryssalill.se>>

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

2 Comments on "Äldreomsorgsbloggens Lill Jansson vill till riksdagen"

  1. Roy Blad Husiegårds äldreboende | 9 augusti, 2010 kl. 13:22 | Svara

    Kämpa på..Jag stöttar dig

  2. Tack Roy! Jo, kämpa behöver jag göra. Det behövs mååånga kryss vid mitt namn på valsedeln. Men jag ska göra ett försök i allafall. Man vet ju aldrig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.