Annons

Äldreomsorgens kökspersonal utbildad för bättre matkvalitet

Ökad matglädje med mat lagad från grunden och bättre kommunikation mellan kök och vårdpersonal. Det har varit i fokus för det 70-tal kockar och kokerskor från stadens äldreomsorg som nu avslutar kursen ”Matglädje” på Burgårdens utbildningscentrum. Läs mer på vartgoteborg.se>>

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "Äldreomsorgens kökspersonal utbildad för bättre matkvalitet"

  1. Hej, jag är en ålderdomshemsföreståndare som gick ut min utbildning i slutet av 60 talet. På den tiden var det självklart att laga maten i köket på boendet. jag har tjänstgjort som chef både på boende med 90 och 20 hyresgäster. Ingen klagade på kokerskans mat. Den var anpassad för äldre personers behov.Människor som kunde och ville fick komma och äta på boendet till en viss kostnad. Jag hade inte något underskott i min budget p.g.a. detta. Vill man så kan man.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.