Annons

Agneta Magnusson är receptionist på Sommarsol

Sommarsol i Vejbystrand finns toppmöjligheter till rehabilitering, rekreation, spa och konferenser. Här arbetar olika yrkeskategorier för att du som gäst ska få ut så mycket som det bara går av din vistelse. På Äldreomsorgsbloggen får du möta några av dem. Får vi lov att presentera Emin Korajkic – kock på Sommarsol.

Antal år som Agneta arbetat på Sommarsol: 9

Gillar mest med Sommarsol: Att kunna erbjuda något så här fint till våra gäster

Den första jag möter när jag kommer till Sommarsol är Agneta i receptionen och jag behöver bara byta två ord med henne för att bli glad. För det märks med en gång att Agneta trivs där hon är, och det sprider sig. Och Agneta tänker verkligen på att hon är den första gästerna träffar när de kommer in genom dörren. ”Som ny gäst har man ofta frågor. Jag svarar på allt jag kan och får en fråga jag inte vet svaret på ser jag till att gästen får prata med någon som vet. Som spindeln i nätet, det är jag.”

Att Agneta har koll på Sommarsol råder det ingen tvekan om. Inte heller råder det någon tvekan om att hon trivs väldigt bra på sitt arbete. ”Jag känner en enorm glädje över att få jobba här, det är otroligt roligt att kunna erbjuda något så här fint och nöjda gäster gör mig nöjd.” Själv försöker jag hålla mig lite objektiv och frågar hur hon kan veta att gästerna är nöjda. Men det är uppenbarligen ingen svår fråga, för Agneta tittar på mig och säger bara ”gästerna säger ofta att de har det gott här, och att det känns positivt att vara här – och det kan väl inte betyda annat än att de är nöjda”. Och nej, det har hon ju rätt i. // Lill

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "Agneta Magnusson är receptionist på Sommarsol"

  1. Berne Johnsson | 10 november, 2011 kl. 09:05 | Svara

    Ja de är verkligt fint och trivsamt att få vara på sommarsol. De är en trevlig miljö samt personalen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.