Annons

Fortbildningar för dig som chef eller medarbetare i äldreomsorgen

 

Äldreomsorgen i Sverige utvecklas ständigt och vi ser till att ni får den senaste kunskapen för att följa med i utvecklingen. Vi erbjuder kompetensutveckling på olika nivåer för chefer och medarbetare som arbetar inom äldreomsorg och hemtjänst.

Vi utbildar chefer, ledare, ansvariga, biståndshandläggare, boendestödjare, sjuksköterskor, undersköterskor och övrig vård- och omsorgspersonal. Välj en utbildningsform som passar er.

Öppen utbildning – för chef och medarbetare
Datumlagd fortbildning för yrkesverksamma som behöver bredda befintlig yrkeskompetens. Leds av erfaren utbildare i våra utbildningslokaler. Bokas via webben, se nedan.

Uppdragsutbildning – för arbetsgrupper
Utbildning för arbetsplatser som vill utbilda hela arbetsgrupper eller avdelningar. Välj bland våra färdiga utbildningskoncept. Vi anpassar utbildningen utifrån era behov. Vi tar även fram nya utbildningskoncept. Kontakta oss för offert, förfrågan ››

Rikskonferens Kvalitet i äldreomsorgen
Årligt återkommande rikskonferens för yrkesverksamma inom äldreomsorg & hemtjänst. Vår konferens har alltid inslag av de senaste forskningsrönen, praktikfall från olika verksamheter och de mest aktuella frågorna som berör området.

Webbaserad utbildning Äldreomsorg & Hemtjänst
För arbetsplatser som söker en effektiv utbildningsform helt oberoende av tid och plats. Bokas via webben eller begär offert för större grupper, förfrågan ››

Läs mer här >>>

Bli den första att lämna en kommenter på "Fortbildningar för dig som chef eller medarbetare i äldreomsorgen"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.