Annons

1,5 år och fast anställd

Yngst och ny på kommunens avlöningslista är hunden Ronja, 1,5 år. Ronja ska inte bara sprida glädje, tiken har dessutom fått specifika uppgifter inom vården. Läs mer på allehanda.se>>

Om skribenten

Lill Jansson
Redaktör för Äldrenytt.se
Telefon: 0735-315237 | Twitter: lilljansson | E-post: lill@minsektor.se

1 Comment on "1,5 år och fast anställd"

  1. Varje gång som jag återvänder till din sida gläds jag åt dina urbnedara bilder. Tipset om Råkeholm tackar jag för! Dit ska jag absolut ta mig vid tillfälle. Härligt vilt, det gillar jag. Fast ett trädgårdsland däremot ska ju vara välskött och ditt ser just så inbjudande ut. Men inte verkar det så torrt som du skrev i min blogg. Eller det var kanske någon annan del av trädgården du menade?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.